Maandelijkse donateur worden

Zorg jij binnenkort, als maandelijkse donateur, voor de financiële stabiliteit die onze kinderen in het weeshuis nodig hebben?

We zijn je nu al enorm dankbaar. 

Heb je geen idee hoeveel je maandelijks wil doneren? Gebruik dan ons overzicht met (maandelijkse) kosten van ons weeshuis.

Ps. je krijgt ongeveer 45% van je gedoneerde geld terug van de belastingen dankzij het fiscaal attest dat je van ons krijgt!

 

Vul jouw gegevens in en word maandelijkse donateur


Individuele rekeningGemeenschappelijke rekeningZakelijke rekening

BelgiëNederlandAnder land

BelgiëNederlandAnder land

BelgiëNederlandAnder land

Hoe worden jouw donaties gebruikt?

Elke schenking, groot of klein maakt een verschil voor onze kinderen. Alle giften gaan integraal naar de werking en ontwikkeling van het weeshuis en de opvoeding van onze kinderen.

%

168/500 maandelijkse donateurs

Hygiëne (€10 per kind per maand)

We hechten er veel waarde aan om onze kinderen een gezonde basishygiëne mee te geven. Tandjes poetsen, dagelijks douchen, nagels knippen, haar kammen, letterlijk en figuurlijk een hele waslijst!

Voeding (€20 per kind per maand)

Denken jullie naast Little Hearts, tropische temperaturen en prachtige natuur bij Cambodja ook aan een lekker kommetje rijst? Dat is meer dan terecht, onze kinderen eten 3 keer per dag rijst. Samengeteld is dit een berg van 5400 kilo per jaar.

Water is voor ieder van ons van levensbelang. In België hebben we de luxe om de kraan open te draaien en een glas water te kunnen drinken. In Cambodja is het kraantjeswater niet drinkbaar. Daarom worden er wekelijks een 20-tal waterbidons geleverd voor de kinderen. Dat is jaarlijks 22880 liter! 

Een gezonde geest in een gezond lichaam! Om evenwichtige en gevarieerde maaltijden te bereiden gaat onze allerliefste kokkin, Ma Kuhn, elke dag naar de markt. Ze koopt lekker vers fruit, knapperige groenten, vlees en eieren maar ook de nodige specerijen
(zout, peper, olie … ) om dagelijks minstens 40 hongerige mondjes te vullen.

Onderwijs (€30 per kind per maand)

Onderwijs is essentieel voor een opgroeiend kind. Het helpt hen hun doelen te bereiken en dromen te verwezenlijken. Het is de manier om de armoedecirkel te door­breken. Ons doel is dat elk kind dat we onder onze vleugels nemen opgroeit tot een geschoolde, succesvolle en verantwoordelijke volwassene met hoop op een mooie toekomst.
Al onze kinderen gaan naar school, ook de allerjongsten. Dat zjin heel wat uniformen, rugzakken, balpennen, schriftjes, gommen, potloden, latjes … Kinderen met leermoeilijkheden krijgen extra bijles.

We zijn niet enkel een warme thuis, maar ook een warme school waar kinderen van het dorp en onze eigen kinderen gratis Engelse les volgen. Little Hearts koopt dus o.a. het kantoor- en lesmateriaal aan. Ook de 3 voltijdse leerkrachten Engels krijgen een eerlijk loon.

Gebouw Little Hearts (€30 per maand)

Net als andere huizen heeft ook ons Little Hearts-huis onderhoud nodig. Met 40 kinderen in huis gaat er natuurlijk regelmatig iets stuk en is dagelijks poetsen een must. Schoonmaak- en onderhoudsproducten zijn helaas niet goedkoop in Cambodja.

Contacteer ons.

Heb je nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

info@littlehearts.be